Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

Kalahari – boost treatments

Kalahari Skincare

Met veel plezier en enthousiasme werken wij met het unieke en bijzondere huidverbeteringsmerk Kalahari uit Zuid-Afrika.

Kalahari heeft als missie om bij iedere behandeling zichtbare huidverbetering te geven aan de klant zonder concessies. De producten bevatten hoogwaardige peptiden, vetzuren, vitamines en antioxidanten die de huid voeden en herstellen.

Dit assortiment is meer dan alleen een innovatieve natuurlijke behandeling. Het is een ervaring van Afrika zelf, de kleuren van de aarde, ruwe texturen en de zeldzame geuren allemaal gewikkeld in de leven scheppende goedheid van de natuur.

Elke behandeling is specifiek aangepast om te voldoen aan de behoeften van het individu en creëren samen de ultieme wellness ervaring.

Superieure plantaardige oliën en fyto-effectieve extracten worden samengebracht tot de kwalitatieve huidverzorgingsproducten die je huid voeden en herstellen.

  • Niet op dieren getest, recyclebare verpakkingen
  • Vrij van parabenen, sulfaten, minerale oliën
  • Steunen van diverse maatschappelijke projecten
  • Natuurlijke producten met effectieve resultaten

De basis behandeling is vooral hydraterend en verzorgend, maar wil je echt werken op huidverbetering op bijv. fijne lijntjes en rimpeltjes, dan is daar een behandeling met pure vitamine C perfect voor!

 

 

 

 

 

Waarom kiezen voor Kalahari?

Omdat de ingrediënten van Kalahari tot in de diepste huidlagen kunnen komen op een cellulair niveau, om de functie ervan te optimaliseren. De producten bestaan uit geconcentreerde plantenextracten, fyto componenten en plantaardige oliën afkomstig van inheemse Afrikaanse planten. Wat wetenschappers nu pas hebben ontdekt, weten de mensen in Afrika al generaties lang.

Hoogwaardig natuurlijk producten gecombineerd met moderne lab ingrediënten die de huid herkent. Carina, de oprichter, maakt gebruik van haar jarenlange ervaring in de beauty industrie en op formuleringsniveau. Zij combineert het beste uit beide werelden om samen tot de beste, milde maar effectieve producten te komen.’

Zeer goede huidverbeterende stoffen die op milde wijze hun doel bereiken. Effectiviteit op een natuurlijke manier. Door zachtere formuleringen en natuurlijke stoffen te gebruiken, bereik je soms veel meer dan op de hardcore huidverbeteringsmanier met scherpe concentraties en veel zuren.

 

Kalahari thuisgebruik en treatments

Kalahari gelooft in de synergie van de producten. Wat wil zeggen dat de effectiviteit verhoogt en het resultaat verbetert wanneer de producten op elkaar aansluiten. Dit geldt voor thuisgebruik, maar ook zeker de behandelingen in de salon. Wanneer je de door ons geadviseerde producten thuis gebruikt kan je qua behandelingen bij ons in de salon ook steeds een stukje intensiever gaan.

Uiteraard zullen we je adviseren in het thuisgebruik en de mogelijkheden in de salon. Je start altijd eerst met het ondergaan van de Fase 1 behandeling, heb je deze een aantal keer ondergaan en is je huid gewend aan het dagelijks gebruik van diverse producten (en dus werkstoffen) thuis, dan kan je doorstromen naar Fase 2 en vervolgens naar Fase 3.

Fase 1 -> Honeybush (droge huid), Vitamine C (acne of anti-aging) of Vita-Gel (onrustige huid)

Fase 2 -> Phytic Clay (acne of pigmentatie) of PEC (gladdere huid en verhelderend)

NIEUW! Peelings
Fase 3 -> AHA+ Glassglow (stimuleert celdeling, verjongend) en daarna de intensievere D-Age (lijntjes en rimpels aanpakken, verjongend)

 

Extra supplementen:

Lymfedrainage | 15 minuten | €10,00 (voorheen Vitamine C Deluxe)

Langer genieten? Alle behandeling zijn uit te breiden met extra massage en lymfedrainage. Dit geeft ontspanning, voert afvalstoffen af en geeft je behandeling net dat extraatje.

Bindweefselmassage | 20 minuten | €15,00

Alle fases zijn uit te breiden met 20 minuten bindweefselmassage. Dit geeft de huid een extra boost, doorbloeding wordt gestimuleerd, werkstoffen worden beter opgenomen en de huid wordt direct steviger.

Gepersonaliseerd Collageen Vliesmasker | 10 minuten | €15,00

Tijdens de behandeling maken we een op-jou-huid-gemaakt-vliesmasker. Dit is een heerlijk verkoelend masker wat we personaliseren op het huidprobleem. De basis is collageen wat al direct anti-aging werkt, hier voegen we extra werkstoffen aan toe om jou huid echt een oppepper te geven.

Golden Eye Mask Treatment | 10 minuten | €10,00

Een heerlijk verfrissend oogmasker tijdens je behandeling voor een stralende oogopslag. Verzacht fijne lijntjes, hydrateert de droge huid en vermindert wallen en donkere kringen.

Alginaat Hyaluron Masker | 20 minuten | €17,50

Dit modellerende masker met algen en hyaluronzuur sluist de werkstoffen dieper in de huid doordat de huid wordt afgesloten. Heeft een intens hydraterend effect. Kan eventueel ook over ogen en mond worden aangebracht om alle fijne lijntjes aan te pakken.

 

Is Kalahari helemaal nieuw voor jou? Boek dan een Fase 1 treatment of de Meet & Treat.

Meet & Treat | 50 minuten | €74,50

voor iedereen die kennis wil maken met de prachtige resultaten van Kalahari. Deze resultaten worden bereikt door de combinatie van intensieve behandelingen en het thuisgebruik van de producten.

Bij de treatment zit een intake om de klachten, wensen en verwachtingen te bespreken. Een gezichtsbehandeling van 45 minuten, waarbij we voor- en nafoto’s zullen maken. Je ontvangt de Travel Journey kit (t.w.v. €42,00) om thuis goed aan de slag te gaan met de juiste producten zodat we een mooi resultaat zullen behalen.