Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

Kalahari – vitamin boost treatments

NIEUW bij Dermalise – Kalahari Skincare

Vanaf 1 maart verkopen en gebruiken wij het unieke en bijzondere huidverbeteringsmerk Kalahari uit Zuid-Afrika.

Kalahari heeft als missie om bij iedere behandeling zichtbare huidverbetering te geven aan de klant zonder concessies. De producten bevatten hoogwaardige peptiden, vetzuren, vitamines en antioxidanten die de huid voeden en herstellen.

Dit assortiment is meer dan alleen een innovatieve natuurlijke behandeling. Het is een ervaring van Afrika zelf, de kleuren van de aarde, ruwe texturen en de zeldzame geuren allemaal gewikkeld in de leven scheppende goedheid van de natuur.

Elke behandeling is specifiek aangepast om te voldoen aan de behoeften van het individu en creëren samen de ultieme wellness ervaring.

Superieure plantaardige oliën en fyto-effectieve extracten worden samengebracht tot de kwalitatieve huidverzorgingsproducten die je huid voeden en herstellen.

 • Niet op dieren getest, recyclebare verpakkingen
 • Vrij van parabenen, sulfaten, minerale oliën
 • Steunen van diverse maatschappelijke projecten
 • Natuurlijke producten met effectieve resultaten

De basis behandeling is vooral hydraterend en verzorgend, maar wil je echt werken op huidverbetering op bijv. fijne lijntjes en rimpeltjes, dan is daar een behandeling met pure vitamine C perfect voor!

 

 

 

 

 

Meet & Treat – 50 minuten

voor iedereen die kennis wil maken met de prachtige resultaten van Kalahari. Deze resultaten worden bereikt door de combinatie van intensieve behandelingen en het thuisgebruik van de producten.

Bij de treatment zit een intake om de klachten, wensen en verwachtingen te bespreken. Een gezichtsbehandeling van 45 minuten, waarbij we voor- en nafoto’s zullen maken. Je ontvangt de Travel Journey kit (t.w.v. €42,00) om thuis goed aan de slag te gaan met de juiste producten zodat we een mooi resultaat zullen behalen.

 

Vitamine C treatment – 60 minuten

voor alle huidtypes, pure vitamine C behandeling voor huidverbetering

Ultra versterkende anti-veroudering behandeling geschikt voor alle huidtypes. De Vitamine C uit de Baobab vrucht heeft de hoogste vitmanine C percentage dan uit welke vrucht dan ook. Vitamine C boost en verbetert de collageen en elastine regeneratie.

 • Huidanalyse
 • Epileren/harsen en onzuiverheden verwijderen
 • Reiniging 1 – milk
 • Reiniging 2 – gel
 • Dieptereiniging – scrub
 • Exfoliëren met gaasjes en lotion
 • Vitamine C serum
 • Massage van schouders en nek
 • Warm Rooibosmasker met hoofdhuidmassage

Voordelen: De huid zal al zichtbaar na één behandeling verstevigen en verjongen, poriën zullen kleiner worden en de huid zal er stralender en jonger uitzien.

 

 

 

 

 

Waarom kiezen voor Kalahari?

Omdat de ingrediënten van Kalahari tot in de diepste huidlagen kunnen komen op een cellulair niveau, om de functie ervan te optimaliseren. De producten bestaan uit geconcentreerde plantenextracten, fyto componenten en plantaardige oliën afkomstig van inheemse Afrikaanse planten. Wat wetenschappers nu pas hebben ontdekt, weten de mensen in Afrika al generaties lang.

Hoogwaardig natuurlijk producten gecombineerd met moderne lab ingrediënten die de huid herkent. Carina, de oprichter, maakt gebruik van haar jarenlange ervaring in de beauty industrie en op formuleringsniveau. Zij combineert het beste uit beide werelden om samen tot de beste, milde maar effectieve producten te komen.’

Zeer goede huidverbeterende stoffen die op milde wijze hun doel bereiken. Effectiviteit op een natuurlijke manier. Door zachtere formuleringen en natuurlijke stoffen te gebruiken, bereik je soms veel meer dan op de hardcore huidverbeteringsmanier met scherpe concentraties en veel zuren.