Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

Pedicure

Geef je voeten de aandacht die ze verdienen

Ga jij wel eens naar een pedicure?

Wist je dat veel mensen rond lopen met voetklachten of last hebben van vermoeide voeten.

Hoe zit het jouw voeten?
Zijn deze in een goede conditie?
Heb je pijn bij het lopen?
Of wil je gewoon mooi verzorgde voeten?

MAAK HIER EEN AFSPRAAK!

De meesten mensen verzorgen elke dag hun gezicht en lichaam maar vergeten de verzorging van de voeten. Terwijl onze voeten ons elke dag moeten dragen. Begin met het verbeteren van de conditie van de voeten en teennagels en verstop ze niet langer.

De pedicure behandelingen worden gegeven door Lindsey.

 

 

 

 

 

 

Fresh Feet | 35 min. 

Kopje koffie/thee of glaasje water. Knippen van de nagels, velletjes verwijderen en polijsten van de nagels/nagelriemen. Voeten nalopen op eelt, likdoorns of andere klachten. Verzorgende voetcrème inmasseren.
Heb je geen of weinig eelt? Dan krijg je een lekkere voetpakking.

 

Fabulous Feet | 50 min.

Kopje koffie/thee of glaasje water. Knippen van de nagels, velletjes verwijderen en polijsten van de nagels/nagelriemen. Voeten nalopen op eelt, likdoorns of andere klachten. Kies uit: een voetscrub, voetenbad en voetmassage OF het lakken van de nagels met een semi-gellak en inmasseren van een voetcrème.

 

Fantastic Feet | 65 min. 

Kopje koffie/thee of glaasje water. Knippen van de nagels, velletjes verwijderen en polijsten van de nagels/nagelriemen. Voeten nalopen op eelt, likdoorns of andere klachten. Een voetscrub, voetenbad en voetmassage EN het lakken van de nagels met een semi-gellak.