Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

Brides

header-bride-to-be

Bruidsmake-up

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!!

Op deze bijzondere dag zal je er zeker prachtig uitzien. De jurk en het kapsel zijn hierbij heel belangrijk, maar vergeet vooral de make-up niet. De make-up is de finishing touch en zal je de hele dag laten stralen. Bij de make-up van je bruiloft moet je je vooral prettig voelen. Het is niet de bedoeling dat je de foto’s terug kijkt en jezelf niet eens herkent.

Proefmake-up:

Daarom vind ik het belangrijk om een aantal weken voor de trouwerij een proefmake-up af te spreken. We bespreken dan wat je wel en wat je vooral niet wilt. Het is een goed idee om foto’s of plaatjes mee te nemen van je jurk, bloemen, kapsel of andere accessoires. Dan zal ik de ene helft van je gezicht opmaken zoals je zelf in gedachte hebt, op de andere helft wil ik je graag laten zien wat mijn idee is. Eventueel kan ik foto’s van je maken en mailen, zodat je deze later nog eens terug kunt kijken.

Neem een vriendin, zus en/of (schoon)moeder mee, dat is wel zo gezellig en ze kunnen je helpen met adviseren.

De trouwdag:

Op je trouwdag kom ik naar de afgesproken locatie en breng ik de make-up aan, zoals afgesproken bij de proefmake-up. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om je moeder, schoonmoeder, vriendinnen of andere familieleden op te maken.

Touch-up:

Wil je ’s avonds een andere of zwaardere make-up? Of vind je het prettig als je make-up tussendoor een keer wordt bijgewerkt? Kies dan voor de touch-up! Ik kom dan naar je toe om je make-up bij te werken of compleet te veranderen.

Bruidsarrangement:

Je trouwdag is een bijzondere dag in je leven. Op deze dag wil je ontspannen en mooi voor de dag komen. Met het speciale bruidsarrangement spreken we een datum af voor de proefmake-up, dan krijg je ongeveer 1-2 weken voor je trouwdag een ontspannende gezichtsbehandeling. In deze behandeling wordt rekening gehouden met jouw wensen, wil je een reinigende of liever een ontspannende behandeling? Op JULLIE dag kom ik naar je toe om je make-up in orde te maken, zodat je zal stralen!

In de afgelopen jaren heb ik al veel bruidjes mogen voorzien van een prachtige make-up. Benieuwd hoe zij eruit zagen en wat hun reactie was? Klik dan hier om een kijkje nemen op The Perfect Wedding.

 

Bruidsmake-up (incl. uitgebreide proefmake-up) | €149,00

Bruidsarrangement (incl. uitgebreide proefmake-up en Dermalise Experience) | €199,00

Avond/feest make-up (gasten trouwerij) | 30 min. | € 30,00