Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

HOW TO… RELAX!

ONTSPANNEN, HOE DOE JE DAT EIGENLIJK?

Ga je altijd maar door en vergeet je zo af en toe een moment voor jezelf te nemen? Dan kan het goed zijn dat je het ontspannen een beetje bent verleerd. Gelukkig ben je nu hier in de spa en kan je even relaxen.

  • Laat je schouders zakken. Door het rennen, vliegen of de kou zijn we geneigd onze schouders ongemerkt op te trekken. Nergens voor nodig, relax!
  • Vertraag je ademhaling. Leg je hand op je buik, adem langzaam in door je neus en uit door je neus (of mond). Maak je ademhaling steeds iets trager, vul je longen met zoveel mogelijk lucht en adem deze zo ver mogelijk uit.
  • Geniet van je kop thee, laat je gedachtes voorbij gaan en just be.
  • Pak eens wat vaker een boek of tijdschrift in plaats van je mobiel. Of geniet eens gewoon helemaal niks.
  • Maak een wandeling (weer of geen weer) en laat een frisse wind door je haren gaan. Vergeet die schouders niet te laten zakken :).

 

NAAKT OF BADKLEDING?

De meningen hierover verschillen, waar de een liever naakt gaat, komt de ander liever in badkleding. Je mag dit zelf bepalen, als je maar lekker kan ontspannen.

 

WATER DRINKEN

Vergeet niet voldoende water te drinken tijdens je spa bezoek. Door de warmte en het afvoeren van afvalstoffen is het belangrijk om water of kruidenthee te drinken. Het gezuiverde water in de karaf is vrij van pesticiden, hormonen en medicijnresten.