Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

Salon

Maak een afspraak voor een welverdiend rustmoment

Welkom bij Dermalise – salon, spa & shop

Mijn naam is Elise Soffree-Thieme, ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste met meer dan 15 jaar ervaring in de beautybranche. Met enthousiasme en passie ontvang ik mijn klanten in mijn beautysalon, ook adviseer ik je graag over het gebruik van diverse natuurlijke beautyproducten. Ik heb veel plezier in mijn werk als schoonheidsspecialiste en mijn specialisaties zijn (bruids) make-up, wenkbrauwen in model brengen en massages.

Sinds augustus 2018 werk ik samen met Lindsey Hagendijk. Zij is er van dinsdag tot en met vrijdag en geeft je met veel plezier een ontspannende gezichtsbehandeling. Ook is zij gespecialiseerd in pedicure, ze helpt je van je klachten af en maakt je voeten weer happy!

Vanaf juli 2019 is Kayleigh van de Graaf onze versterking op de zaterdagen. Kayleigh is afgestudeerd schoonheidsspecialiste en volgt momenteel de 4 jarige HBO opleiding tot huidtherapeut. Haar specialisaties zijn acné, shiatsu en bindweefselmassage. Je kan bij haar terecht voor de huidverbeterende behandelingen en bindweefselkuren.

Ook in 2020 weer een nieuw gezicht, we verwelkomen Laura Gijswijt. Vanaf 10 februari gaat Lindsey genieten van haar zwangerschapsverlof en daarom komt Laura ons team versterken. Ook Laura is afgestudeerd schoonheidsspecialiste en is een kei in het geven van een lekkere massage. Zij zal haar uiterste best doen om Lindsey zo goed mogelijk te vervangen en jouw voeten weer netjes en klachtenvrij te maken.

Neem rustig een kijkje op onze website, heb je vragen kom bij ons langs in de shop of klik hier om contact met ons op te nemen.

Wil je een afspraak maken? Klik hier om dit gemakkelijk online te doen, bel ons of stuur een appje (06-13809747).

Groetjes en graag tot snel,

Team Dermalise
Elise, Lindsey, Kayleigh en Laura

P.s. Om de rust te bewaren tijdens de behandelingen nemen wij geen telefoon op als wij aan het behandelen zijn. Spreek een bericht in of stuur een appje/mailtje en we nemen contact met je op.