Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

Salon

Maak een afspraak voor een welverdiend rustmoment

Welkom bij Dermalise – salon, spa & shop

Graag stellen wij ons even aan je voor.

Mijn naam is Elise Soffree-Thieme (midden), ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste met meer dan 15 jaar ervaring in de beautybranche. Met enthousiasme en passie ontvang ik mijn klanten in de salon, ook adviseer ik je graag over het gebruik van diverse natuurlijke beautyproducten. Ik heb veel plezier in mijn werk als schoonheidsspecialiste en mijn specialisaties zijn (bruids) make-up, wenkbrauwen in model brengen en massages. Elise werkt van woensdag tot en met zaterdag.

Sinds augustus 2018 werk ik samen met Lindsey Ponsen-Hagendijk (links). Zij is er van dinsdag tot en met vrijdag en geeft je met veel plezier een ontspannende gezichtsbehandeling. Ook is zij gespecialiseerd in pedicure, ze helpt je van je klachten af en maakt je voeten weer happy!

Vanaf juli 2019 is Kayleigh van de Graaf (rechts) onze versterking op de vrijdagavond en zaterdagen. Kayleigh is afgestudeerd schoonheidsspecialiste en volgt momenteel de 4-jarige HBO opleiding tot huidtherapeut. Haar specialisaties zijn acné, shiatsu en bindweefselmassage. Je kan bij haar terecht voor de huidverbeterende behandelingen, bindweefselkuren en heerlijke (stevige) lichaamsmassages.

In maart 2021 is Céline (nog niet op de foto) ons team komen versterken. Céline is 21 jaar en heeft in verschillende salons ervaring opgedaan. Ze is dol op make-up en huidverzorging. Hierdoor is haar grootste hobby ook haar werk geworden. Ze is zich steeds meer gaan verdiepen in natuurlijke producten en de holistische aanpak, daarom is ze helemaal op haar plek bij ons in de salon. Wil je graag je wenkbrauwen, bovenlip of kaaklijn met touw geëpileerd hebben? Dan moet je bij Céline zijn. Maar natuurlijk ook voor een lekkere gezichtsbehandeling, ontspannende massage of wimperlift.

Neem rustig een kijkje op onze website, lees alle info over onze merken en behandelingen. Als je vragen hebt kom dan langs in de shop, deze is open van woensdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Of klik hier om contact met ons op te nemen.

Wil je een afspraak maken? Gebruik dan de roze knop MAAK AFSPRAAK (rechtsonderin), bel ons of stuur een appje (06-13809747). Bellen mag natuurlijk ook, maar om de rust te bewaren nemen wij deze niet aan tijdens behandelingen.

Groetjes en graag tot snel,

Team Dermalise
Elise, Lindsey, Céline & Kayleigh

P.s. Om de rust te bewaren tijdens de behandelingen nemen wij geen telefoon op als wij aan het behandelen zijn. Spreek een bericht in of stuur een appje/mailtje en we nemen contact met je op.