Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

Beauty Healing

Wanneer koos jij voor het laatst écht voor jezelf?
Wanneer nam je echt de tijd om te voelen hoe je je voelt?
Wanneer voelde jij je stralen, van binnen én van buiten?

In deze energetische treatments krijg je de kans om weer met jezelf te verbinden. Door stress, angst, onzekerheden of andere negatieve emoties kom je steeds verder van jezelf en je eigen gevoel af te staan. Misschien zie je in je dagelijks leven geen ruimte of mogelijkheid om tijd voor jezelf in te plannen.

Wanneer je op onze warme massagetafel ligt, heb je gekozen voor tijd voor jezelf.   Je kiest voor jezelf. Heel goed! Grijp deze kans dan ook met beiden handen aan en wees lief voor jezelf.

“Het is een heerlijke combinatie om een schoonheidsbehandeling te krijgen en tegelijkertijd een healing. Je merkt het effect niet alleen op je huid, maar echt in je hele lijf. Ik liep met een fijne, zachte energie, een stralende huid en een berg zelfliefde de deur weer uit!” – Willemijn Welten

Deze behandelingen zijn meer dan je huid een oppepper geven en zelf even ontspannen. We starten onder het genot van een kopje thee met een kort gesprek waarin we jouw wensen bespreken en we zetten een intentie voor de behandeling.

Om dde verbinding met jezelf aan te gaan zijn dit stilte behandelingen.

Tijdens de behandelingen zullen we de zintuigen prikkelen (denk aan: geur, kleur, klank, textuur, gevoel). We maken gebruik van de kracht van ademhaling, edelstenen, chakra’s, massages en natuurlijk energie. Ik zal, met mijn gevoelssysteem, aanvoelen wat jij nodig hebt, waar ik aandacht op zal leggen en waar je extra ondersteuning kan gebruiken.

Achteraf nemen we de tijd om te bespreken wat ik heb gedaan, wat jij hebt ervaren en mag je een kaartje trekken (die zal precies aansluiten bij wat jij op dat moment nodig hebt).