Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

Beauty Healing Treatments

Wij werken al sinds 2015 vanuit een holistisch oogpunt. Dat wil zeggen dat we niet alleen naar het gezicht kijken, maar naar het geheel. Voeding, stress, beweging, leefstijl, alles heeft invloed op hoe je je voelt en dus ook op je huid. De producten die we gebruiken zijn huidverbeterend en op natuurlijke basis (Kalahari) of zijn op basis van etherische oliën en werken energetisch (Phyto5). In de behandelingen gebruiken we lichttherapie en lymfedrainage die bijdrage aan een beter welzijn. Dit maakt onze behandelingen al uniek. Maar we gaan nog een stapje verder.

Elise heeft zich de laatste tijd verdiept in spiritualiteit, healing en energie. Ze heeft al diverse cursussen gevolgd waar zij een hoop heeft geleerd en ze wil nog steeds meer leren. Natuurlijk zet zij haar passie voor gezichtsbehandelingen niet zomaar opzij. Na haar zwangerschap is ze gaan verzinnen hoe ze deze twee kon combineren. Zo ontstond Beauty Healing.

Voorafgaand aan deze stilte behandelingen hebben we een kort gesprek om jouw intentie te zetten. Ik wil graag dat je bewust en met aandacht kan genieten en mooie inzichten kan krijgen. Samen met jou ga ik kijken wat je op dat moment nodig hebt en neem ik je mee op een reis door geuren, kleuren, klanken en natuurlijk massages.

 

Holistik Facial | 75 min. | €99,00

In de holistische benadering draait het om balans. Als alle facetten, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, in balans zijn, vallen de puzzelstukjes in elkaar en zit je goed in je vel. In deze behandeling hebben we aandacht voor het in balans brengen van jou en jouw huid.

 

Probiotic Facial | 90 min. | €119,00

Unieke en ontspannende behandeling met levende probiotica voor huidverbetering. Door je huidflora weer in balans te brengen zal huidveroudering vertragen en huidproblemen als gevoeligheid, acne en eczeem zullen verminderen. Het bio-alginaat masker creëert een zuurstofvrije omgeving om de activering van de levende probiotica te bevorderen. 

 

Healing Facial | 105 min. | €139,00

Alles wat je aandacht geeft groeit. Misschien struggle je momenteel met bepaalde gedachtes, loop je steeds weer tegen dezelfde overtuigingen aan of kom je er gewoon niet helemaal uit. Ik wil dat jij tijdens deze uitgebreide behandeling aandacht geeft aan jezelf. Maar écht! Aan alle mooie eigenschappen die je al bezit en ook aan die nog mogen groeien. 

 

Eventueel uit te breiden met:

  • Natural Face Lifting Massage | €15,00
    Combinatie van verschillende massagetechnieken, die een huidverbeterend en verstevigend effect hebben. Er worden diverse bindweefsel-, botweefsel- en spierweefseltechnieken gebruikt voor een stralend resultaat. Let op! Niet alle grepen zijn even ontspannend, maar wel effectief.
  • Boost Ampoul | €15,00
    bijvoorbeeld voor extra hydratatie, tegen pigmentvlekken of anti-aging
  • Eye Contour Mask | €5,00
    effectief bij wallen, donkere kringen en vermoeidheid rondom de ogen