Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

Soul

Stralend van buiten én van binnen!

Naast salon, spa en shop, nu ook SOUL. Want wij willen niet alleen dat je van buiten straalt. Maar dat je je ook stralend vóelt!

Zoals je misschien wel weet is Dermalise een schoonheidssalon met een holistische aanpak. Dat wil zeggen dat we kijken naar het geheel, met andere woorden alles is met elkaar is verbonden. En zo ervaren wij dat ook. Het een kan niet zonder het ander.

Zo kan je supergezond eten, maar neem je af en toe niet de tijd om adem te halen, ervaar je veel stress of krop je je emoties op, dan kan je alsnog niet lekker in je vel zitten. Maar zorg je goed voor je lijf dan heeft dat (een positieve) weerslag op je humeur. 

Deze treatments gaan dieper dan een fysieke aanraking. Je wordt liefdevol geraakt in je ziel. Door de combinatie van stilte, de energie en het prikkelen van je zintuigen raak je in een diepere ontspanning. De zachte geuren, de fijne texturen, verschillende kleuren licht en klanken samen met de massage maken dat je weer in verbinding komt met jezelf. Dat je weet dat jij het waard bent om voor jezelf te kiezen.

Dus kies voor jezelf, kies om te stralen!

Klik hier of kijk onder het kopje Beauty Healing voor de diverse behandelingen.