Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

Over ons

We willen graag dat je je op je gemak voelt bij ons in de salon en shop. Daarom stellen wij ons even kort voor. Meer weten? Klik op onze namen om meer over ons te weten te komen.

Mijn naam is Elise Soffree-Thieme (midden), ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste met meer dan 15 jaar ervaring in de beautybranche. Met enthousiasme en passie ontvang ik mijn klanten in de salon, ook adviseer ik je graag over het gebruik van diverse natuurlijke beautyproducten. Ik heb veel plezier in mijn werk als schoonheidsspecialiste en mijn specialisaties zijn (bruids) make-up, wenkbrauwen in model brengen en massages. Elise werkt van woensdag tot en met zaterdag.

Sinds augustus 2018 werk ik samen met Lindsey Ponsen-Hagendijk (links). Zij is er van dinsdag tot en met vrijdag en geeft je met veel plezier een ontspannende gezichtsbehandeling. Ook is zij gespecialiseerd in pedicure, ze helpt je van je klachten af en maakt je voeten weer happy!

In maart 2021 is Céline ons team komen versterken. Céline is 21 jaar en heeft in verschillende salons ervaring opgedaan. Ze is dol op make-up en huidverzorging. Hierdoor is haar grootste hobby ook haar werk geworden. Ze is zich steeds meer gaan verdiepen in natuurlijke producten en de holistische aanpak, daarom is ze helemaal op haar plek bij ons in de salon. Wil je graag je wenkbrauwen, bovenlip of kaaklijn met touw geëpileerd hebben? Dan moet je bij Céline zijn. Maar natuurlijk ook voor een lekkere gezichtsbehandeling, ontspannende massage of wimperlift.