Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

Elise

Mijn naam is Elise Soffree-Thieme, 4 jaar getrouwd met Dennie en trotse moeder van ons zoontje Tieme. Ik ben trotse eigenaresse van Dermalise.

In 2012 begon ik Dermalise, een schoonheidssalon aan huis, in de afgelopen jaren is de huis-tuin-en-keuken-salon uitgegroeid tot prachtige beautysalon, met daarbij een winkel vol ‘groene’ producten en een unieke cityspa. Ook werk ik niet meer alleen, maar heb ik een fijn team om mij heen verzameld die de filosofie van Dermalise ook leven en voelen.

Nu hoor ik je denken… ‘en wat is die filosofie dan?’. Nou, wij geloven in een holistische aanpak, dat wil zeggen dat we kijken naar het geheel. Een stralende huid is meer dan een goede (of dure) crème smeren. Het gaat om een goede balans, dus goed voor jezelf zorgen, van binnen en van buiten. En dat is altijd custom-made, want iedereen heeft weer andere behoeftes, intenties en verlangens.

Ik word er blij van als ik iemand na een behandeling met een stralende huid en een ontspannen gevoel de deur uit zie lopen. Maar nog blijer word ik als diegene ervaart dat ze dit gevoel ook zelf kan creëren. Dus geef ik graag adviezen op het gebied van huidverzorging, hormonen, leefstijl, voeding, balans, stress en zelfliefde. It’s all about selfcare! Want zorg je goed voor jezelf, dan kan je ook goed voor een ander zorgen.