Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

Lindsey

Ik ben Lindsey, 37 jaar, moeder van Joah en Faye en getrouwd met John, sinds 3 jaar werk ik bij Dermalise.

Mijn leven heb ik toen drastisch omgegooid, van een horecaleven terug naar mijn oorspronkelijke beroep als schoonheiddspecialiste/pedicure. Van de drukte en hectiek naar rust, ritme en regelmaat. Dit werkt voor mij en mijn gezin goed.

Ik geloof in het “practice what you preach” principe. Daarom proberen wij thuis, als gezin, allerlei dingen te doen die bijdragen aan ons welzijn. Denk daarbij aan letten op voeding, zo beperken wij een wijntje tot het weekend, zoeken we een gezonde balans tussen vet, koolhydraten en eiwitten en sporten we regelmatig. Inmiddels komt niet alle eiwit meer uit dierlijke producten en eten we ook vega. Ik gebruik de supplementen van Vitakruid als extra ondersteuning. We zijn vaak buiten te vinden voor een wandeling en een frisse neus!

Ook proberen we stress te reduceren en “mindful” te leven, zo trekken wij allemaal iedere ochtend een kaart om de intentie van de dag te bepalen, mediteer ik elke ochtend met mijn man en schrijven wij na het eten met de kinderen 3 dingen op waar wij dankbaar voor zijn. Zo proberen we in deze tijd allemaal stil te staan bij wat we wel hebben. Daarnaast maak ik natuurlijk gebruik van de heerlijke producten van Dermalise. Een goede reiniging maakt standaard deel uit van mijn dagelijkse beauty ritueel. Momenteel verdiep ik me in voeding door hier een cursus voor te volgen, zodat ik jullie daar straks nog meer over kan informeren en adviseren.

In de horeca kon ik ervan genieten om mensen een ontspannen en gezellige avond bezorgen, daar had ik dus tevreden gasten als drijfveer. Binnen Dermalise heb ik nog steeds diezelfde drijfveer. Ik krijg energie en voldoening wanneer ik iemand in mijn stoel zie ontspannen en genieten om vervolgens tevreden de salon uit te lopen.