Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

Access Bars

Creëer ruimte in je hoofd en rust in je lichaam.

Bars zijn energiebanen op en in het hoofd. Tijdens de behandeling worden er 32 punten op je hoofd zacht aangeraakt. Hierdoor gaan de banen tussen deze punten weer stromen en kan elektrische lading en ook negatieve energie worden losgelaten. Spanningen van gedachten, angsten, overtuigingen, emoties en oordelen/standpunten worden opgeruimd. Je kan het vergelijken met het opschonen van de harde schijf van je computer. Alles wat je jaren hebt opgeslagen, maar wat je niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

De mensen die deze behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dit kun je al tijdens de behandeling merken, maar ook nog er na. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

De meeste ervaren na afloop van een Access Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt! En deze ruimte geeft weer nieuwe (positieve) energie.

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op onze behandelstoel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt lig je heerlijk ontspannen en in stilte. Maar heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook helemaal goed.

 

Volwassenen | 70-80 minuten | €75,-

Kinderen tot 12 jaar | 30-40 minuten | €40,-