Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

Spa

Uniek en exclusief in de Hoeksche Waard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SLOW DOWN AND RELAX

De compacte spa bevat een infraroodsauna, Silverspa massagebad, stoomcabine met eucalyptus, dubbele regendouche en relaxhoek. Je kan hier gebruik maken van de natuurlijke producten die verkrijgbaar zijn in de shop. Kom gezellig samen of heerlijk alleen ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Combineer je bezoek met een massage of gezichtsbehandeling voor een extra verwenmoment!

Een half uurtje in de spa, ‘even snel’ ontspannen, zo werkt het helaas niet. Neem de tijd! Laat alle boodschappen, kids, drukte, telefoons en stress even achter je en ontspan!

RELAXHOEK
Pak een tijdschrift, neem een kopje kruidenthee of doe even lekker je ogen dicht. Deze relaxhoek nodigt uit om even lekker bij te komen tussen de gangen door. Voorzien van een fluisterstille ventilator voor een lekker briesje om af te koelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

INFRAROODSAUNA
De infraroodcabine is een sauna die door middel van infraroodstralen je spieren en gewrichten verwarmt. Ideaal als je spierpijnen of spierklachten hebt. De sauna wordt 40-60 graden (zelf in te stellen), je kan hier gemakkelijk 15-30 min verblijven. Belangrijk is om na deze warmte niet ijskoud af te douchen. Koel af in de ruimte of douche lauwwarm af.

 

 

 

 

 

 

 

 

DUBBELE REGENDOUCHE & CLEOPATRA STOOMCABINE
– Neem de tijd om je lijf te scrubben, was je haar uitgebreid en laat je hoofdhuid masseren door de douchestralen. De dubbele douche is de ideale plek om gezellig samen te douchen.
– De professionele Cleopatra stoomcabine laat je ontspannen in de heerlijke geur van eucalyptus-mint en de stoom stimuleert je bloedcirculatie. Het verhoogt je weerstand en verbetert je immuunsysteem. Wanneer je verkouden bent of astmatische klachten hebt maakt het de luchtwegen vrij.

 

SILVERSPA MASSAGEBAD

‘Een jacuzzi bubbelt, een massagebad masseert.’

Ervaar het zelf, iedere zitting heeft een andere werking op je lijf. Neem plaats in het bad, laat de warmte je lijf ontspannen en laat de massagestralen je spieren masseren. De doorbloeding wordt gestimuleerd, je huid begint te kriebelen en afvalstoffen worden afgevoerd. Kom gerust 3x terug in het bad om alledrie de zitjes uit te proberen en voel je totally relaxed!