Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

Iris

Mijn is naam Iris, 21 jaar en tweedejaars Communicatiestudent aan de Hogeschool Rotterdam. Alweer sinds oktober 2020 ben ik in dienst bij Dermalise en heb het hier ontzettend naar mijn zin! Op zaterdag vind je mij in de shop. Ik ben dan bezig met het voorbereiden van de social media, uitpakken van bestellingen, inrichten van de etalage en het feestelijk inpakken van jouw cadeautjes

Naast dat ik best wel wat tijd stop in mijn studie en werk vind ik het ook erg belangrijk om elke dag een momentje voor mezelf te nemen. Deze aandacht kan er soms bij de hedendaagse hectiek inschieten. Daarnaast is het juist in deze tijd van belang dat je aandacht schenkt aan jouw mentale en fysieke gezondheid ?.

Mijn dag begint en eindigt dan ook met het schenken van aandacht aan mezelf. Een wandeling met mijn hond, starten met een gezond ontbijt en het lezen van een boek is dan ook mijn ochtendritueel. Pas wanneer ik dit voltooid heb, bekommer ik me om de volgende taken die die dag op mij wachten. ‘sA vonds vind ik het van belangrijk om mijzelf af te sluiten van school. Mijn computer gaat dan ook uit. Voor ik ga slapen zorg ik ervoor dat ik nog lekker even beweeg, een work-out staat dan ook bijna iedere avond op de planning ??‍♀️ .