Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

Esse Skincare

Met trots presenteren wij Esse Skincare. Vanaf 1 november werken wij met dit innovatieve huidverbeteringsmerk.

De Esse behandelingen bevatten de kracht van pre- & probiotica om het huidmicrobioom te optimaliseren. De behandeling wordt aangepast aan jouw huid en wensen terwijl het de huid kalmeert en voedt, de collageenproductie stimuleert en de huidbarrièrefunctie verbetert.

De Esse rituelen en unieke reiniging, massage en maskers zorgen er iedere keer weer voor dat je huid krijgt wat het verdient.

Onze huid bestaat uit miljarden microben (bacteriën, schimmels, virussen en gisten). Ze zitten tot diep in je huid en werken samen met je eigen huidcellen. Via ingewikkelde chemische processen zorgen ze voor een mooie huid die in evenwicht is. Deze microben noem je ook wel je microbioom en ze zijn enorm belangrijk. Je microbioom is een soort levend pantser dat je beschermt tegen ziekteverwekkers van buitenaf en dat je huidbarrière herstelt. Daarnaast helpt het microbioom je huid om hyaluronzuur en andere vochtvasthouders te produceren, zorgt het voor behoud van de juiste pH-waarde en reguleert het je immuunrespons. Een gezond microbioom helpt om ziekteverwekkers te weren, huidveroudering te vertragen en ontstekingsreacties op en in de huid te verminderen.

Onze moderne leefwijze heeft helaas een negatieve invloed op de diversiteit van ons microbioom. Schade aan ons microbioom wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld antibiotica, uitlaatgassen, te hoge pH-waarde door verkeerd productgebruik, bewerkt voedsel, chloor in ons water, een te steriele woonomgeving met weinig contact met de natuur en keizersnedes. Het wordt dus hoog tijd dus om weer goed voor je microbioom te gaan zorgen. Rewild your skin!

Esse Skincare wordt alleen gebruikt door Elise in de Beauty Healing Treatments. Klik hier om de behandelingen te bekijken.