Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

It’s all about: CLEANSING!

Geplaatst op 30 januari 2018

Love the CLEAN SKIN you’re in!! Neem iedere ochtend én avond heel even de tijd voor een eigen beautyritueel. Reiniging is een belangrijk onderdeel voor een stralende en gezonde huid. Zelfs als je geen make-up gebruikt moet je dit doen. Geen tijd? het kost je niet meer dan 5 minuutjes.

It’s all about CLEANSING! Jouw beautyritueel start hier:
1. Was je handen en leg het gezichtsdoekje onder de warme kraan.
2. Giet een beetje reiniging in het kommetje van je hand. Maak je andere hand vochtig met warm water.
3. Verdeel de reiniging in je handen en masseer dit met 2 handen in op je gezicht. Reinig je huid goed, neem je hals en ogen mee.
4. Wring het warme gezichtsdoekje uit, leg het even op je gezicht. De warmte zorgt ervoor dat je poriën open gaan staan en de crème hierna goed in kan werken. Verwijder je reinigingsproduct.
5. Pak 2 watjes en breng hier wat lotion/toner op aan. Beweeg de watjes symmetrisch over je gezicht, van je voorhoofd tot aan je hals. Vergeet je ogen niet.
6. Breng je oog-, dag-/nachtverzorging met masserende bewegingen aan om de doorbloeding te stimuleren.
Let op: Gebruik iedere dag een schoon gezichtsdoekje!

How to choose: CLEANSING?!
* Een mousse of foam heeft een hydraterende en verzachtende werking. Reinigt de huid zeer goed en geeft een lekker fris gevoel. Gemakkelijk voor onder de douche of aan de wastafel met een warm gezichtsdoekje afnemen. Deze producten zijn op natuurlijke basis en bevatten geen alcohol (wat de huid uitdroogt), parabenen (die irritatie kunnen geven) of paraffine (die de huid verstoppen).

* Je kan natuurlijk ook kiezen voor een reinigingsmelk of cleansing milk. Dit is een hele zachte reiniging, droogt de huid niet uit en heel geschikt voor de (zeer) gevoelige huid. Masseer de reiniging lekker in over het hele gezicht en neem af met een warme compres. Je huid voelt hierna zijdezacht en lekker schoon aan.

* Heb je wat meer last van een vette huid en/of grove poriën? Kies dan een reinigingsgel. De gel zuivert de poriën, verwijdert onzuiverheden en maakt de huid zacht. Masseer de reiniging lekker in over het hele gezicht, gebruik er een klein beetje water bij en neem af met een warme compres. Je huid voelt hierna zijdezacht en lekker schoon aan.

Share This