Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

It’s all about: EYES!

Geplaatst op 25 februari 2018

Don’t forget about your EYES!!

Je ogen zijn je visitekaartje en verraden als eerste of je genoeg geslapen hebt en gezond leeft. Met de juiste oogcrème houd je de huid rondom de ogen jong en soepel en kun je eventueel oogleed verzachten.

Gebruik jij al een oogcrème? De huid rondom je ogen is 6x zo dun als de rest van je gezichtshuid. Vergeet niet deze tere huid extra goed te verzorgen om wallen, donkere kringen en fijne lijntjes te voorkomen. Je kan niet vroeg genoeg met een oogcreme beginnen. Elke huid heeft een goede oogverzorging nodig en niet af en toe, het liefst iedere dag. Want een oogcreme heeft pas effect als je elke dag de juiste oogcrème voor jouw probleem gebruikt. Zo heb je een ooggel, oogserum en een oogcrème. Hieronder een aantal producten uitgelicht.

Het gebied rondom de ogen is een gevoelige zone. Behalve dat de huid hier dunner is, bevat de oogcontour maar liefst tweeëntwintig spiertjes die continue in beweging zijn. Bovendien bevat de huid hier minder talgkliertjes, waardoor sneller een tekort aan vocht ontstaat en de huid meer hydratatie nodig heeft. Daardoor, maar ook bij het ouder worden van de huid, worden de spieren rondom de ogen slapper en is een gebrek aan stevigheid  in dit gedeelte van het gezicht als eerste af te lezen. Denk aan wallen, donkere kringen en kraaienpootjes.

Hoe breng je een oogcrème juist aan?? Gebruik de oogcrème op het harde gedeelte rondom je (schone) oog. Zet stipjes en masseer deze zachtjes in. Eventueel zachtjes inkloppen.

Eye Pads van Meet Milu:
De heerlijk verfrissende gel pads lichten de huid rondom je ogen mooi op en zorgen voor een goede hydratatie voor deze gevoelige huid. Ze helpen lijntjes te verminderen en geven een frisse blik. De maskers van MILU zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen, sulfaten en minerale oliën.

Eye Code van Corpolibero:
De crème wordt onmiddellijk geabsorbeerd. Bij de eerste aanbrenging verzwakt het donkere kringen, wallen, zware oogleden en karakteristieke tekenen van vermoeidheid en stress.

Eye Cream van Phyto5:
Een zeer rijke verstevigende créme voor de gevoelige huid rond de ogen. Vermindert wallen en blauwe kringen en vervaagt ooglijntjes en rimpels.

Share This