Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

Exclusieve Spa – Ladies Only!

Geplaatst op 12 oktober 2018

Slow down and relax

 

De compacte spa bevat een infraroodsauna, Silverspa massagebad, stoomcabine met eucalyptus, dubbele regendouche en relaxhoek. Je kan hier gebruik maken van de natuurlijke producten die verkrijgbaar zijn in de shop. Kom gezellig samen (met een vriendin, moeder, zus of dochter) of heerlijk alleen ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Combineer je bezoek met een massage of gezichtsbehandeling voor een extra verwenmoment!

Share This