Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

GENIET VAN DE ZON, MET MATE!

Geplaatst op 8 mei 2016

Wat zijn we blij als de zon schijnt! Heerlijk die warmte op onze huid, de aanmaak van vitamine D doet ons goed en je krijgt er ook nog eens een lekker kleurtje van, wat willen we nog meer…? We willen ook graag stralend oud worden, maar dan wel het liefst zonder vlekjes, plekjes en rimpels. Daarom is bewust met de zon omgaan heel belangrijk, leeftijd maakt niet uit. Je huid heeft namelijk een geheugen, ben je bijvoorbeeld vaak verbrand op jongere leeftijd, kan je dit later gaan merken/zien. Verbranden is het slechtste wat er is en moet worden voorkomen! Hierbij nog even een paar tips waar je misschien nog niet aan had gedacht ?:

* kijk uit met het gebruik van labello of dergelijke, wanneer je niet een bruin randje om je lippen wilt. Gebruik een lipbalsem met spf of smeer je lippen mee met zonnebrand.
* bescherm jezelf goed met de juiste zonnebrand, smeer regelmatig en pak tussen 11 en 15 uur wat schaduw.
* UV A straling is er altijd: in de schaduw, achter de wolken, maar ook achter glas (auto) moet je jezelf dus beschermen.
* let op met het opspuiten van je parfum, spray het in de zomermaanden liever op je kleding om pigmentvlekken in je nek of highlights in je haar te voorkomen.
* bescherm je gezicht, decolleté en onderarmen dagelijks in de zomer.
* fiets je veel? Vergeet je handen geen spf te geven.

Heb je zelf nog een goede tip? Plaats deze gerust als reactie!

Share This