Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

TOP TIEN TE VERMIJDEN INGREDIËNTEN!

Geplaatst op 24 mei 2016

Ik wil jullie graag iets meer vertellen over ingrediënten in huidverzorging en make-up. Slechte ingrediënten, die je beter kan mijden, maar ook goede ingrediënten waar je huid iets aan heeft. Natuurlijk ben ik geen scheikundige, maar ik volg regelmatig workshops en trainingen en lees mijzelf goed in om op de hoogte te zijn en jullie deze informatie goed over te kunnen dragen.

In deze top 10 kun je vast lezen welke ingrediënten je niet wilt hebben in je crèmes, shampoo, foundation, deodorant, nagellak, make-upremover, lippenbalsem en zelfs handzeep. Helaas zijn er veel merken die deze ingrediënten in de producten hebben zitten. Ze tasten je gezondheid aan en kunnen huidaandoeningen alleen maar verergeren. Heb je een gevoelige huid dan zal je ook sneller op deze ingrediënten gaan reageren en dus beter opletten dan wanneer je geen gevoelige huid hebt.

Onthoud wel dat je een allergie kan opbouwen, dus na een langere periode gebruik alsnog ineens ergens allergische op kunt reageren.

Waar moet je beginnen? De INCI (ingrediëntenlijst) staat altijd op het omdoosje van een product, wanneer het product geen omdoosje heeft, dan staat het vaak op de achterkant. Het werkt hetzelfde als bij voeding: Het ingrediënt wat er als eerste op staat, zit er als meeste in. Belangrijk dus om in ieder geval te letten op de eerste 5 tot 10 ingrediënten, maar nog beter wanneer het er helemaal niet in zit.

Heb je vragen? Stel ze gerust via het contactformulier!

Bestand 04-08-16 14 55 10

Share This