Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

Fantastic Fall

Geplaatst op 22 oktober 2016

De zomer is nu toch echt wel voorbij… De wind neemt toe en de temperatuur neemt af en even snel met alleen een vestje of dun jasje naar buiten kan echt niet meer. We hebben een prachtige nazomer gehad, maar we moeten nu toch echt onze kleding gaan aanpassen. Maar wat dacht je van je huid?! Heel de zomer heeft deze bloot gestaan aan een hoop zon en misschien wel zee- en/of chloorwater. Nu de blaadjes van de bomen beginnen te vallen merk je misschien ook wel dat je huid wat droger wordt en wat extra voeding of hydratatie kan gebruiken. Als je al enige tijd dezelfde huidverzorging gebruikt, is het helemaal niet zo gek om af en toe eens kritisch je crème(s) te beoordelen:

  • Vind je de geur van je crème nog prettig?
  • Is de textuur naar je zin?
  • Voedt het je huid nog voldoende?
  • Word je er blij van als je je crème aanbrengt?

Kan je al deze vragen met JA beantwoorden? Dan zit je goed! Twijfel je of je crème op dit moment nog de juiste is, kijk dan eens verder. In de herfst en winterperiode heeft je huid namelijk veel te verduren, denk aan de koude, gure wind buiten en de lekkere verwarming binnen. Deze temperatuurverschillen maken dat je huid wat meer voeding en hydratatie kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld eens aan een serum onder je huidige crème. Een serum is een concentraat van werkstoffen en werkt dus heel intensief voor je huid.

Neem een kijkje op onze webshop om alle serums te zien!


 

Share This