Close
Online afspraak maken

Om voldoende tijd voor de behandeling(en) te reserveren, dien je vooraf de gewenste behandelingen te selecteren. De reservering komt dan direct in de agenda. Betalen kan alleen in de salon.

Eenmaal klikken = selecteren, nogmaals klikken = deselecteren.

BOOST YOUR BEAUTY

Geplaatst op 6 november 2016

Speciaal voor november en december is er deze heerlijke gezichtsbehandeling met gratis MOOYA vliesmasker voor thuis. Deze behandeling begint met een lekker verwarmend voetenbad, daarna krijgt de huid een reiniging, scrub en algenmaskertje. Tijdens het maskertje worden de voeten lekker gemasseerd. Ook worden de wenkbrauwen netjes in model gebracht. Na de liftende oogmassage wordt het MOOYA vliesmasker aangebracht, wat veel vitaminen en mineralen bevat en een opspannend effect heeft. Kies een leuk kleurtje uit voor je hand- of teennagels en deze worden van een mooie lakje voorzien. We sluiten de behandeling af met een heerlijke dagverzorging en Vitality ampul. Deze geeft je een boost voor meer energie en betere weerstand.

Eventueel is de behandeling nog uit te breiden met een collageen oogmasker voor €4,95. Voor thuisgebruik adviseer ik een hoogwaardig serum voor een kuur van 14 dagen voor €11,95. De Vitality ampullen zijn ook aan te schaffen voor thuisgebruik
een kuur van 20 ampullen nu voor €29,95 (normaal €34,95).

60 min. | €69,50

Share This